پنج شنبه ٢ آذر ١٣٩٦

انجمنهای علمی معاونت فرهنگی :

هفتمین کارگاه بین المللی اختفا و گرفت 18 تا 20 اسفندماه 95

هفتمین کارگاه بین‌المللی سالیانه قسمت خاورمیانه‌ای مجمع جهانی زمان‌سنجی اختفا، امسال در موضوعات متنوعی با حضور اساتید از نقاط مختلف جهان و ایران برگزار شد. این دوره با مشارکت موسسه هفت آسمان هفشجان، دانشگاه شهرکرد، اتحادیه بین المللی نجوم، شرکت همراز آسمان شیراز، از تاریخ ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه در شهرهای هفشجان و شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری) برپا گردید.
تاریخ انتشار: ٢٤ اسفند ١٣٩٥ ساعت ١٤:٤٦

اطلاعات عمومی
محل برگزاری: هفشجان و شهرکرد
پذیرش: ۱۸ اسفندماه از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰