سه شنبه ٢٨ فروردين ١٤٠٣

معاونت فرهنگی اجتماعی:

برگزاری ویژه برنامه ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن

تاریخ انتشار: ١٩ دی ١٤٠٢ ساعت ٩:٥١

شامگاه سه شنبه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۲، ویژه برنامه ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن با حضور دکتر یاسر پیرعلی، رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام مالک حسنی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه شهرکرد، اعضای هیئت رییسه دانشگاه، دکتر بنفشه محمدی، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و با حضور بانوان شاغل در دانشگاه به همراه خانواده، در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

دکتر یاسر پیرعلی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و روز مادر، گفت: ما همواره تلاش کرده‌ایم تا از ظرفیت بالای بانوان در دانشگاه شهرکرد به ویژه در سطوح مدیریتی بهره ببریم و شاهد آن هستیم که کارها با مدیریت بانوان، دقیق تر و ریزبینانه تر و به لحاظ قانونی و اجرایی دقیق تر صورت می‌گیرد.

رییس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه دین مبین اسلام، ارزش و جایگاه زنان را بسیار بالا و والا دانسته است، افزود: در مجموعه دانشگاه شهرکرد تلاش می کنیم با اجرای برنامه های شاد و متنوع، امید و نشاط را در محیط دانشگاه به خصوص برای بانوان افزایش دهیم.

دکتر پیرعلی با تشکر از زحمات دکتر اعظم مختاری، مشاور سابق رییس دانشگاه در امور بانوان، برای دکتر بنفشه محمدی در این سمت آرزوی سلامتی و موفقیت داشت و گفت: تاکنون اقدامات رفاهی خوبی برای بانوان شاغل در دانشگاه انجام شده است و اقدامات دیگری نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت الاسلام مالک حسنی ضمن خیرمقدم و تبریک این ایام گفت: ما مفتخر به دینی هستیم که در آن، کرامت و جایگاه زن به طور ویژه دیده شده است و از این رو می‌بینیم در رسم غلط عرب جاهلیت که دختران خود را زنده به گور می‌کردند، خداوند متعال کوثر و خیر کثیر و فاطمه زهرایی (س) به پیغمبر هدیه داد که امام باقر (علیه‌السلام) می‌فرمایند: اطاعت مادر ما حضرت زهرا بر همه مخلوقات واجب بوده است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه افزود: این واجب الطاعه بودن حضرت زهرا(س) در سایه اطاعت از پرورگار عالم حاصل شد که خود ایشان فرمودند: هر که خداوند را خالصانه عبادت کند، خداوند برترین مصلحتش را نثار او مى‌کند.

حجت الاسلام حسنی با اشاره به چهار گونه خانواده از منظر قرآن، بیان کرد: برترین آن‌ها که هم زن و هم مرد با اراده در کنار هم، خانواده‌ای نمونه تشکیل دادند، حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) بودند که قرآن می‌فرماید: با همراهی هم در خوبی ها اقدام می کردند: إِنَّمَا نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِیدُ مِنْکُمْ جَزَاءً وَلَا شُکُورًا ما براى خشنودى خداست که به شما اطعام می کنیم و پاداش و سپاسى از شما نمى‏ خواهیم.

دکتر بنفشه محمدی نیز ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن و مادر و عرض خیرمقدم گفت: زنان، این هنر ذاتی را دارند که هم الگو باشند و هم الگوسازی کنند، الگویی بر مبنای نگاه آسمانی و بر اساس فطرت زنانگی و با حضور فعال، مثبت و سازنده که برای جامعه بسیار ارزشمند است.

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان ادامه داد: حضور کارآمد زنان با تکیه بر ارزش‌های انسانی و پذیرفتن نقش‌های مختلف در سه عرصه تکامل فردی، حیات اجتماعی و کانون خانواده در ساحت نورالهی برقرار است.

دکتر محمدی افزود: بانوی پویا و فعال در میدان تکلیف، دست از تلاش برنمی دارد و ضمن حفظ روحیه و نقش آفرینی در خانواده، پرچم تلاشگری را در هر عرصه ای که بتواند در اختیار می گیرد.

اجرای مسابقه برای کودکان، تقدیر از مادران دارای ۳ فرزند و نوفرزندان، پذیرایی و صرف شام از دیگر بخش های اجرا شده در این برنامه بود.

آدرس: شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
تلفن: ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷