یکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

اطلاعیه شماره دو ثبت نام کار آموزی نیم سال دوم 94-95

تاریخ انتشار: ٠٥ بهمن ١٣٩٤ ساعت ١٠:٥١

اخذ کار آموزی در ترم جاری نیم سال دوم  95-94

دانشجویانی که قصد اخذ درس کار آموزی در ترم جاری را دارند از تاریخ 10/11/94 تا13/11/94 به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه و نام کاربری و رمز عبور خود را دریافت نمایند. ( تاریخ حذف دوره کار آموزی 24/11/94 تا تاریخ 27/11/94 می باشد )

شرایط اخذ کار آموزی در طول ترم

1. دانشجو در طول ترم می بایست 3 روز متوالی ( به جز روزهای پنج شنبه و جمعه ) کلاس نداشته باشد.
  2. دانشجو درطول ترم نمی تواند بیشتر از 12 واحد در س اخذ نماید.
  3. معدل ترم قبل دانشجو می بایست 16 به بالا باشد .
  4. اخذ موافقت مدیر گروه آموزشی مربوطه ( توسط دانشجو )
  5. اخذ موافقت رئیس دانشکده ( توسط دانشجو )

مراحلی را که هر دانشجو باید طی کند، در فرم ثبت نام مشخص است.  این مراحل به صورت خلاصه عبارتند از :

1. ثبت نام در سیستم sess   توسط دانشجوو ارائه تأییدیه آن به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه
  2. ضمیمه کردن پرینت دروس ثبت نام شده و برنامه زمان بندی کلاس های ترم جاری به فرم ثبت نام(با تاییدیه آموزش دانشکده).
  3. پر کردن ردیف اول فرم درخواست و امضاء آن توسط دانشجو.
  4. مراجعه به دفتر آموزش دانشکده (آقای موسوی) و پر کردن ردیف دوم فرم درخواست و تأیید درخواست توسط آموزش.
  5. مراجعه به مدیر گروه و پر کردن ردیف سوم فرم درخواست و امضاء آن توسط مدیر گروه.
  6. مراجعه به استاد تعیین شده درردیف سوم و پرکردن ردیف چهارم فرم درخواست و امضاء آن توسط استاد.
  7. مراجعه به مدیر گروه، پر کردن ردیف پنجم و امضاء این ردیف توسط مدیر گروه.
  8. تحویل فرم ثبت نام به دفتر ارتباط با صنعت.
  9. ثبت نام در سامانه کار آموزی

تبصره 1 : دانشجویانی که مایل به اخذ درس کار آموزی در ترم جاری هستند باید قبلاً محل کار آموزی خود را تعیین و موافقت محل مورد نظر را کسب کرده باشند.

دفتر ارتباط با صنعت وجامعه دانشگاه