پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

اعطاء وام ازدواج دانشجویی (مخصوص دانشجویان روزانه)

تاریخ انتشار: ٢٩ شهریور ١٣٩٤ ساعت ١٤:٥٢

باسمه تعالی

به اطلاع کلیه دانشجویان روزانه می رساند به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع)و حضرت فاطمه (س) و نزدیک  شدن ازدواج دانشجویی در دانشگاه ، اداره رفاه دانشجویی به یمن این ایام درنظر دارد به کلیه دانشجویانی که از تاریخ ازدواج آنها تا 20 مهرماه 1394 بیش از یک سال نگذشته باشد  مبلغ 15/000/000ریال به عبارتی (1/500/000تومان ) به هرنفر(در صورتی که هردو نفر دانشجو باشند به هرنفر جداگانه وام تعلق میگیرد) با باز پرداخت 60 قسط بعد از فراغت ازتحصیل از طریق صندوق رفاه دانشجویی وام ازدواج پرداخت نماید.لازم بذکر است جهت ثبت مدارک ذیل،  در اسرع وقت به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایید.

1. کپی تصویرصفحه  2 تا 5  سند ازدواج
  2. کپی تصویر صفحه اول و دوم  شناسنامه زوجین
  3. کپی کارت ملی و کپی کارت دانشجویی
  4. درخواست صدور وام ازدواج
  5. درصورتی که تاکنون وام از صندوق دریافت نکرده اید تحویل فرم سند تعهد نیز الزامیست.(برای تهیه فرم مربوطه واطلاع بیشتر به پروفایل آموزشی sessمراجعه نمایید.)