چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦

قابل توجه کلیه دانشجویانی که مایلند از بیمه تکمیلی استفاده کنند

تاریخ انتشار: ٢٩ شهریور ١٣٩٤ ساعت ١٥:٧

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند، دانشجویانی که دارای بیمه تکمیلی نمی باشند و تمایل به استفاده از خدمات این بیمه را دارند ، لازم است فرم های مربوطه را  مطالعه و با خواندن دقیق فرم ها و تعهدات بیمه گذار (دانشجو) و تعهدات بیمه گر(شرکت بیمه ) یکی از گزینه ها را انتخاب کند.

لازم بذکر است که 50% این مبلغ طی اقساط 12 ماهه از دانشجو اخذ میگردد و 50% باقی مانده به صورت وام توسط صندوق رفاه دانشجویی پرداخت میشود و دانشجو موظف است پس از فارغ التحصیلی طی اقساط 60ماهه پرداخت نماید .

لازم بذکر است که استفاده ازبیمه تکمیلی برای یک سال تحصیلی از تاریخ 94/7/1 الی 95/7/1 منظور میگردد.

برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه شهرکرد ، پروفایل دانشجویی در سیستم sees مراجعه نمایید.

زمان ثبت نام نهایی از طریق سایت دانشگاه و پروفایل دانشجویی در هفته ی آینده اعلام میگردد.