پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

خط مشی اداره تغذیه

  1. تلاش در جهت بهبود مستمرو روز افزون کیفیت طبخ و توزیع غذا.
  2. جلب رضایت دانشجویا ن ، اساتید و کارکنان و پایبندی به مقررات ، قوانین وتعهدات کاری و اداری.
  3. ایجاد تعامل سالم و سازنده با بخشها و حوزه های دیگر دانشگاه جهت تسهیل در روند امور
  4. حفظ نظم و بر قراری انضباط احتماعی و مالی و رعایت شئونات واحکام اسلامی در محیط اداری و تکریم ارباب رجوع.
  5. اولویت دادن به رعایت اصول بهداشت و سرویس تغذیه مناسب و مطلوب.
  6.  ارج نهادن به انتقادات و پیشنهادات به جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی.

 

اهم وظایف اداره تغذیه :

  1. گرد آوری و تنظیم آمار پخت غذا بصورت روزانه و ارائه آن به پیمانکار اداره تغذیه در قالب فرم سفارش آمارپخت غذا.
  2. نظارت بهداشتی بر تهیه ، طبخ و توزیع غذا.
  3. نظارت کمی بر تهیه ،طبخ و توزیع غذا.
  4. نظارت کیفی بر تهیه ، طبخ و توزیع غذا.
  5. خرید و تامین اقلام اساسی غذایی مورد نیاز حهت پخت و تجهیزات اداره تغذیه.
  6. انبارداری اقلام غذایی و واگذاری اقلام به پیمانکار اداره تغذیه جهت پخت غذا.
  7. تنظیم آمارهای پخت و توزیع روزانه در قالب فرمهای مربوطه.
  8. تهیه و تنظیم صورت وضعیت ماهیانه تعداد پرس غذای طبخ و توزیع شده و ارایه آن به امورمالی دانشگاه جهت پرداخت مطالبات پیمانکار.
  9. تعمیرات و نگهداری ساختمانها ، تاسیسات و تجهیزات اداره تغذیه.
  10. پاسخگویی به سوالات و مشکلات دانشجویان ،اساتید و کارکنان مربوط به امور تغذیه.
  11. دریافت نامه های وارده به اداره تغذیه و اقدام درجهت انجام درخواستهای موجود در نامه ها.
  12. ارایه سرویس تغذیه جهت همایشها و مراسماتی که در دانشگاه بر گزار میگردد
  13. تهیه و تنظیم مفاد و مطالب قراردادهای تهیه ، طبخ و توزیع غذا  جهت بر گزاری مناقصات .

 

 

نمودار سازمانی اداره تغذیه:

 

  1.  رییس اداره تغذیه :    مهندس رحمت اله فضل اللهی.
  2.  مسئول نظارت اداره تغذیه : مهندس رحمت اله فضل اللهی.
  3.  مسئول اتوماسیون تغذیه :   مهندس فرزانه پورحسینی
  4.  ناظرسلف برادران :  مهندس نبي اله عبدالهي
  5.  کارشناس بهداشت وتغذیه:  مهندس فرزانه پورحسینی.
  6. انباردار و کارپرداز اداره تغذیه : مهندس رحمت اله فضل اللهی.
  7.  متصدی امور دفتری :    ---------------------------   .

 

نحوه رزرو و افزایش اعتبار اینترنتی غذا






کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است