رییس اداره تغذیه دانشگاه شهرکرد
|
 |
نام و نام خانوادگی |
مهندس عبدالرسول صفرپور
|
☎️ شماره تماس: |
(2147)-038-32324401 |
رییس اداره تغذیه دانشگاه شهرکرد
خط مشی اداره تغذیه:
- تلاش در جهت بهبود مستمر و روز افزون کیفیت، طبخ و توزیع غذا.
- جلب رضایت دانشجویان، اساتید و کارکنان و پایبندی به مقررات و قوانین و تعهدات کاری و اداری.
- ایجاد تعامل سالم و سازنده با بخشها و حوزههای دیگر دانشگاه جهت تسهیل در روند امور.
- حفظ نظم و برقراری انضباط اجتماعی و مالی و رعایت شئونات و احکام اسلامی در محیط اداری و تکریم ارباب رجوع.
- اولویت دادن به رعایت اصول بهداشتی و سرویس تغذیه مناسب و مطلوب.
- ارج نهادن به انتقادات و پیشنهادات به جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی.
اهم وظایف اداره تغذیه:
- گردآوری و تنظیم آمار پخت غذا به صورت روزانه و ارائه آن به پیمانکار اداره تغذیه در قالب فرم سفارش آمار پخت غذا.
- نظارت بهداشتی بر تهیه، طبخ و توزیع غذا.
- نظارت کمی بر تهیه، طبخ و توزیع غذا.
- نظارت کیفی بر تهیه، طبخ و توزیع غذا.
- خرید و تأمین اقلام اساسی غذایی مورد نیاز جهت پخت و تجهیزات اداره تغذیه.
- انبار داری اقلام غذایی و واگذاری اقلام به پیمانکار اداره تغذیه جهت طبخ غذا.
- تنظیم آمارهای پخت و توزیع روزانه در قالب فرمهای مربوطه.
- تهیه و تنظیم صورت وضعیت ماهیانه تعداد پرس غذای طبخ و توزیع شده و ارائه آن به امور مالی دانشگاه جهت پرداخت مطالبات پیمانکار.
- تعمیرات و نگهداری ساختمانها، تأسیسات و تجهیزات اداره تغذیه.
- پاسخگویی به سوالات و مشکلات دانشجویان، اساتید و کارکنان مربوط به امور تغذیه.
- دریافت نامههای وارده به اداره تغذیه و اقلام در جهت انجام درخواستهای موجود در نامهها.
- ارائه سرویس تغذیه جهت همایشها و مراسماتی که در دانشگاه برگزار میگردد.
- تهیه و تنظیم مفاد و مطالب قراردادهای تهیه، طبخ و توزیع غذای رستورانهای دانشجویی و سلف سرویس مکمل جهت برگزاری مناقصات رستورانهای دانشجویی و سلف مکمل.
نمودار سازمانی اداره تغذیه:
رئیس اداره تغذیه
|
عبدالرسول صفرپور
|
مسئول نظارت اداره تغذیه
|
عبدالرسول صفرپور
|
مسئول اتوماسیون تغذیه
|
فرزانه پورحسینی
|
ناظر سلف خواهران و سلف مکمل
|
لیلا بلالی
|
انباردار و ناظر سلف برادران و سلف مکمل
|
محمد جوانبخت
|
🔷 معرفی سلف های دانشگاه شهرکرد