حضور اساتید دانشگاه شهرکرد در دوره آموزشی بین المللی نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی

٢٣ اسفند ١٣٩٦ ساعت ١٧:١٧
تعداد بازدید:    ١٥١٣

با اطلاع رسانی دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه شهرکرد به اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه برای شرکت در این دوره که توسط دانشگاه کلن (Cologne) آلمان برگزار می گردید، پس از ثبت نام هایی که در کل کشور صورت گرفت دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد به همراه 28 نفر دیگر از کل کشور برای حضور در این دوره انتخاب شدند. دکتر مرتضی طاهری اردلی از گروه زبان انگلیسی و خانم دکتر زهرا ایزدی از گروه مکانیک بیوسیستم جزو پذیرفته شدگان این دانشگاه بودند. هدف از طرح دوره آموزشی نگارش پروپوزال برای دریافت کمک‌های پژوهشی این است که محققان و دانشجویان جوان در مقطع دکتری (تا ۴۰ سال) را از کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی ترغیب کنند تا مهارت‌های نوشتاری خود را با توجه به استانداردهای بین‌المللی و همچنین برای اخذ بودجه و منابع مالی توسعه دهند.

لازم به ذکر است این دوره آموزشی در ایران به زبان انگلیسی و در سه دوره برگزار می‌شود، دوره اول آن از تاریخ چهارم تا هشتم مارچ ۲۰۱۸ (سیزدهم تا هفدهم اسفند ۹۶) برگزار گردید و دوره دوم آن به صورت مجازی خواهد بود و دوره سوم طی روزهای هفتم تا یازدهم مارچ سال 2019 (شانزدهم تا بیستم اسفند 97) برگزار خواهد شد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷