دیدار و گفتگوی سرپرست دانشگاه شهرکرد با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسا و فعال اقتصادی بلغارستانی

٠١ خرداد ١٣٩٧ ساعت ٢٢:٤٢
تعداد بازدید:    ٢٣٧٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یک شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷ دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد با دکتر نبی الله معصومی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسا از بلغارستان و رییس و اعضای اتاق بازرگانی استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر سعید کریمی با اشاره به قابلیت های استان چهارمحال و بختیاری و پتانسیل های این استان در بخش کشاورزی و منابع طبیعی گفت: با در نظر گرفتن توانایی های  استان در بخش صنعت باید در بخش توسعه ارتباطات بین المللی پیشرفت های چشمگیری صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: بدون حضور رابطان بین المللی و آشنایی نزدیک آنها با ظرفیتهای سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان، امکان بهره برداری و همکاری وجود نخواهد داشت.

دکتر کریمی در ادامه  خواستار فراهم سازی زمینه همکاری های دانشگاهی از طریق  امضای تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های کشور بلغارستان شد.

گفتنی است در این نشست دکتر رضا خوش سیرمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر محسن بهمنی رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه ، رئیس و اعضای اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان نیز حضور داشتند، دکتر معصومی با ابراز خرسندی از برگزاری این دیدار از ایده های مطرح شده در جلسه بسیار استقبال و خواستار حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه شهرکرد در دانشگاه های بلغارستان و به ویژه همکاری اساتید دانشگاه با بخش صنعت و کشاورزی این کشور شدند.

شایان ذکر است، دکتر معصومی استاد زبان فارسی در مرکز رایزنی فرهنگی و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسا در  بلغارستان هستند و به عنوان رابط و فعال اقتصادی نیز در این کشور فعالیت دارند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷