رونمایی از دو محصول فناور واحدهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فنآوری دانشگاه شهرکرد

٠٤ دی ١٤٠٠ ساعت ١٠:٥٣
تعداد بازدید:    ٣١١

روز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰، در افتتاحیه هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری، با حضور جمعی از مسئولین استانی و دانشگاه شهرکرد از ۲ محصول فناور واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه شهرکرد رونمایی شد.

تولید نیمه تجاری ضد عفونی کنندگی بر پایه اتانول لیموبا  ویژگی های دارا بودن ویتامین های گروه E، D و B، ترمیم کنندگی پوست با فناوری مواد زنده، جذب و تاثیر گذاری بیش از ۸۶% ویتامین ها و... با استفاده از مواد ریز دانه نانویی، رفع چین و چروک های پوستی  و جای زخم و اسکار و... با توانایی بازسازی پوست و ترمیم کامل سلول های مرده یکی از این دومحصول فناوراست

محصول دوم ،تستر ایسیو با قابلیت تست قطعات الکترونیک است که  نسبت به نمونه های تولیدی دارای مزیتهای بسیاری از جمله قیمت تمام شده پایین تر، قابلیت برنامه ریزی برای کلیه خودروهای داخلی و خارجی،  دارای دو خط اسیلوسکوپ و صفحه نمایش لمسی رنگی و همچنین قابلیت اتصال به شبکه ی wifi و فعال یا غیرفعال کردن دستگاه توسط شرکت از طریق اینترنت و یا ارسال پیامک، امکان بروزرسانی دستگاه با استفاده از اینترنت و اعلام وضعیت فعال یا غیرفعال بودن دستگاه و اعلام هشدار بروزرسانی با استفاده از ارسال پیامک می باشد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷