گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
|
تخصصهای موجود
|
- بهداشت مواد غذایی
- بهداشت و بیماریهای آبزیان.
|
توانایی ساخت دستگاه یا تولید ماده
|
- ساخت و تولید نگهدارنده های مواد غذایی مختلف.
- بهینه سازی خطوط تولید صنایع غذایی با منشاء دامی.
- تولید پروبیوتیکهای مختلف.
|
خدمات مشاورهای و مطالعاتی قابل ارائه
|
- خدمات مشاوره ای به کارخانجات تولید مواد غذایی با منشاء دامی
- خدمات مشاوره ای به واحدهای پرورش آبزیان در زمینه های مختلف
|
پیاده سازی الگوها و ارائه راهکار
|
همکاری با متولیان بهداشت مواد غذایی مثل سازمان استاندارد در حوزه های علوم غذایی
|