سه شنبه ٢٨ اسفند ١٣٩٧

پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
انتصاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد
تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد

آیین تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد
روسای جدید چهار دانشکده دانشگاه شهرکرد با توجه به پایان یافتن دوره دو ساله ریاست دانشکده ها منصوب شدند.

رییس دانشگاه شهرکرد روسای جدید دانشکده دامپزشکی، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان رابا توجه به پایان یافتن دوره دوساله ریاست این دانشکده ها منصوب کرد.
روسای جدید چهار دانشکده دانشگاه شهرکرد با توجه به پایان یافتن دوره  دو ساله ریاست دانشکده ها منصوب شدند.
کسب عنوان امتیاز آورترین و بهترین بازیکن مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاههای سراسر کشور توسط دانشجوی دانشگاه شهرکرد

دانشجوی دانشگاه شهرکرد عنوان امتیاز آورترین و بهترین بازیکن مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاههای سراسر کشور را کسب کرد.
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا بیانیه ای صادر کرد.
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت  روز بزرگداشت شهدا
کسب مقام سوم کاتا مسابقات کاراته آزاد قهرمانی اوراسیا 2019 توسط دانشجوی ورزشکار دانشگاه شهرکرد

دانشجوی ورزشکار دانشگاه شهرکرد مقام سوم کاتا مسابقات کاراته آزاد قهرمانی اوراسیا 2019 را کسب کرد.
کسب مقام سوم کاتا مسابقات کاراته آزاد قهرمانی  اوراسیا 2019 توسط دانشجوی ورزشکار دانشگاه شهرکرد
برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه شهرکرد

ویژه برنامه گرامیداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه  گرامیداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه شهرکرد
کسب مقام های اول و سوم مسابقات قهرمانی ووشو دانشجویان دختر سراسر کشورتوسط ورزشکاران دانشجوی دانشگاه شهرکرد

ورزشکاران دانشجوی دانشگاه شهرکرد مقام های اول و سوم مسابقات قهرمانی ووشو دانشجویان دختر سراسر کشور را کسب کردند.
کسب مقام  های اول و سوم مسابقات قهرمانی ووشو دانشجویان دختر سراسر کشورتوسط ورزشکاران دانشجوی دانشگاه شهرکرد
اعزام دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری به اردوی راهیان نور

دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
اعزام دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری به اردوی راهیان نور
برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد ویژه اساتید در دانشگاه شهرکرد

کارگاه پیشگیری از اعتیاد ویژه اساتید در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری  کارگاه پیشگیری از اعتیاد ویژه اساتید در دانشگاه شهرکرد
فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد

اولین گروه دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد فارغ التحصیل شدند.
فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد
قهرمانی تیم فوتسال اساتید در مسابقات گرامیداشت دهه فجر در دانشگاه شهرکرد

تیم فوتسال اساتید در مسابقات گرامیداشت دهه فجر در دانشگاه شهرکرد قهرمان شد.
قهرمانی تیم  فوتسال اساتید در مسابقات گرامیداشت دهه فجر در دانشگاه شهرکرد
بازدید مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از پروژه های خیّری دانشگاه شهرکرد

مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از پروژه های خیّری دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
بازدید مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات  و فنآوری از پروژه های خیّری دانشگاه شهرکرد
انتصاب دو تن از اعضای هیات‌علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان عضو کارگروه‌های تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دوتن از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان عضو کارگروه‌های تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری منصوب شدند.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها