یکشنبه ٦ خرداد ١٣٩٧

رونمایی از سند راهبردی توسعه فرهنگ قرانی استان چهارمحال و بختیاری

سند راهبردی توسعه فرهنگ قرانی استان چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاحیه جشنواره کتاب و نرم‌افزار قرانی استان چهارمحال و بختیاری رونمایی شد.
تجلیل از کارمندان ایثارگر دانشگاه شهرکرد

از کارمندان ایثارگر دانشگاه شهرکرد تجلیل شد.
تجلیل از کارمندان ایثارگر دانشگاه شهرکرد
برگزاری مراسم غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد

مراسم غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد، گرامیداشت آزادسازی خرمشهر برگزار شد.
برگزاری مراسم غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد
کسب مقام اول رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم مناطق 4 و 6 کشوری توسط دانشجوی دانشگاه شهرکرد

دانشجوی دانشگاه شهرکرد مقام اول رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم مناطق 4 و 6 کشوری را کسب کرد.
پیام سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد، "حماسه آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی"

دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد در پیامی سوم خرداد، "حماسه آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی"را به عموم مردم شهید پرور و ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری تبریک گفت.
برگزاری نشست همفکری دانشگاه شهرکرد با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری

نشست همفکری دانشگاه شهرکرد با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
برگزاری نشست همفکری دانشگاه شهرکرد با اداره کل  آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویی دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد از انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویی دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
بازدید  سرپرست دانشگاه شهرکرد از انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویی  دانشگاه شهرکرد
برگزاری همایش درون دانشگاهی اصلاح الگوی مصرف آب در دانشگاه شهرکرد

همایش درون دانشگاهی اصلاح الگوی مصرف آب در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری همایش درون دانشگاهی اصلاح الگوی مصرف آب در دانشگاه شهرکرد
دیدار و گفتگوی سرپرست دانشگاه شهرکرد با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسا و فعال اقتصادی بلغارستانی

سرپرست دانشگاه شهرکرد با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسا و فعال اقتصادی بلغارستانی دیدار و گفتگو کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی « پایش و پیش بینی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از مدلساز تغییر زمین (LCM) »

کارگاه آموزشی « پایش و پیش بینی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از مدلساز تغییر زمین (LCM) » در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جشنواره پخت غذاهای محلی و سنتی "دیگ و دیگ بَر" در دانشگاه شهرکرد

جشنواره پخت غذاهای محلی و سنتی "دیگ و دیگ بَر" به مناسبت هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جشنواره  پخت غذاهای محلی و سنتی "دیگ و دیگ بَر" در دانشگاه شهرکرد
برگزاری مسابقه قوی‌ترین مردان در دانشگاه شهرکرد

مسابقه قوی‌ترین مردان، به مناسبت هفته خوابگاه‌ها از سری مسابقات بیست و یکمین جشنواره ورزش‌های همگانی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری مسابقه قوی‌ترین مردان در دانشگاه شهرکرد
برگزاری مسابقات والیبال دانشگاه شهرکرد

مسابقات والیبال ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری مسابقات والیبال دانشگاه شهرکرد
برگزاری جشن پیوستن دانشگاه شهرکرد به دانشگاههای عاری از دخانیات کشور

جشن پیوستن دانشگاه شهرکرد به دانشگاههای عاری از دخانیات کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جشن پیوستن دانشگاه شهرکرد به دانشگاههای عاری از  دخانیات کشور
دیدار و گفتگوی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد با معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان چهارمحال و و بختیاری

معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد با معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان چهارمحال و و بختیاری دیدار و گفتگو کرد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها

آلبوم عکس دانشگاه

آرشیو خبرها