چهارشنبه ٢٧ دی ١٣٩٦

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راهپیمایی شکوه وحدت، انسجام و اقتدار مردمی نظام اسلامی

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد همگام با مردم شهرکرد در راهپیمایی شکوه وحدت، انسجام و اقتدار مردمی نظام اسلامی شرکت کردند.
همکاری آموزشی پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه لورن فرانسه

با حضور نماینده‌ی دانشگاه لورن فرانسه در دانشگاه شهرکرد، توسعه‌ی همکاری‌های آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
همکاری آموزشی پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه لورن فرانسه
برگزاری اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد

اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد
حضور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در برنامه‌های گرامی‌داشت 9 دی

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور در برنامه‌های گرامی‌داشت ۹ دی، سالروز تجلی بصیرت، بار دیگر با ولایت تجدید میثاق کردند.
حضور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در برنامه‌های گرامی‌داشت 9 دی
کسب سه عنوان شایسته‌ی تقدیر توسط دانشگاه شهرکرد در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهرکرد در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت سه عنوان شایسته‌ی تقدیر کسب کردند.
کسب سه عنوان شایسته‌ی تقدیر توسط دانشگاه شهرکرد در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت
برگزاری جلسه‌ی کارگروه قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد

جلسه‌ی کارگروه قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی با حضور رؤسا و معاونین فرهنگی دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
بازدید هیات رییسه دانشگاه شهرکرد از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان

هیات رییسه دانشگاه شهرکرد از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان بازدید کردند.
بازدید هیات رییسه دانشگاه شهرکرد از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان
آیین بازگشایی صندوق دومین جشنواره‌ی ایده‌ی سبزکوه استان چهارمحال و بختیاری

آیین بازگشایی صندوق دومین جشنواره‌ی ایده‌ی سبزکوه استان چهارمحال و بختیاری در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
آیین بازگشایی صندوق دومین جشنواره‌ی ایده‌ی سبزکوه استان چهارمحال و بختیاری
بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از مرکز نوآوری

رییس دانشگاه شهرکرد از مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از مرکز نوآوری
ساخت یک مدرسه روستایی در استان کرمانشاه توسط دانشگاه شهرکرد

دانشگاه شهرکرد ساخت یک مدرسه روستایی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه را به عهده گرفت.
ساخت یک مدرسه روستایی در استان کرمانشاه توسط دانشگاه شهرکرد
گرامی‌داشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد

ویژه‌برنامه‌ی گرامی‌داشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور فرزند شهید آیت‌ا... مفتح در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
گرامی‌داشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان: دوران دانشجویی فرصتی برای تمرین فعالیت‌های جمعی در سایه‌ی تفکر و مطالعه

در آیین گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دوران دانشجویی را فرصتی برای تمرین فعالیت‌های جمعی در سایه‌ی تفکر و مطالعه دانست.
راه‌اندازی کمیته‌ی علم‌سنجی در دانشگاه شهرکرد

کمیته‌ی علم‌سنجی با هدف ارتقاء کیفی تولیدات پژوهشی و تسریع در پیشرفت علمی در دانشگاه شهرکرد راه‌اندازی شد.
راه‌اندازی کمیته‌ی علم‌سنجی در دانشگاه شهرکرد
برگزاری آیین گرامی داشت روز دانشجو با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد

آیین گرامی داشت روز دانشجو با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
سخنرانی دکتر محمد رضا عارف به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد

دکتر محمد رضا عارف به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد سخنرانی کرد.
 سخنرانی دکتر محمد رضا عارف  به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد
عکس روز