چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧

قهرمانی ووشوکار دانشگاه شهرکرد در مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور

دانشجوی ووشوکار دانشگاه شهرکرد در مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور انتخابی تیم ملی در رده بزرگسالان مقام اول و قهرمانی کشور را کسب کرد.
معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی ۱) در دانشگاه شهرکرد

برگزیدگان نخستین جشنواره استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی ۱) در دانشگاه شهرکرد معرفی شدند.
افتتاح نمایشگاه استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی ۱) در دانشگاه شهرکرد

نمایشگاه استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی ۱) در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.
افتتاح نمایشگاه استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی ۱) در دانشگاه شهرکرد
انتصاب سرپرست معاونت‌ فرهنگی - اجتماعی دانشگاه

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست معاونت فرهنگی – اجتماعی دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت‌ فرهنگی - اجتماعی دانشگاه
امضای تفاهم‌نامه همکاری شبکه ملی جامعه و دانشگاه با بنیاد ملی نخبگان استان چهارمحال و بختیاری

تفاهم‌نامه همکاری شبکه ملی جامعه و دانشگاه با بنیاد ملی نخبگان استان چهارمحال و بختیاری به امضا رسید.
برگزاری نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد و مسئولان و کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان چهارمحال و بختیاری

نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد و مسئولان و کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی اعضای  هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی  دانشگاه شهرکرد و  مسئولان و کارشناسان شرکت  ملی پخش فرآورده های نفتی استان چهارمحال و بختیاری
اهدای گل به مناسبت هفته سلامت روان در دانشگاه شهرکرد

مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته سلامت روان گل به دانشگاهیان اهدا کرد.
اهدای گل به مناسبت هفته سلامت روان در دانشگاه شهرکرد
برگزاری کارگاه آموزشی « ایمن سازی در برابر مخاطرات فضای مجازی » به مناسبت هفته ملی پدافند غیر عامل در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی « ایمن سازی در برابر مخاطرات فضای مجازی » به مناسبت هفته ملی پدافند غیر عامل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راهپیمایی ۱۳ آبان

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد هم‌گام با آحاد ملت ایران در راهپیمایی ۱۳ آبان‌، فریاد استکبارستیزی حضور پرشور داشتند.
حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راهپیمایی ۱۳ آبان
بیانیه سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت 13 آبان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی "

سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه ای صادر کرد.
برگزاری گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دانشگاه شهرکرد

گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از غرفه انتشارات دانشگاه در سیزدهمین نمایشگاه کتاب استان چهارمحال و بختیاری

سرپرست دانشگاه شهرکرد از غرفه انتشارات دانشگاه در سیزدهمین نمایشگاه کتاب استان چهارمحال و بختیاری بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از غرفه انتشارات دانشگاه در سیزدهمین  نمایشگاه کتاب استان چهارمحال و بختیاری
برگزاری نخستین جشنواره استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی 1) در دانشگاه شهرکرد

نخستین جشنواره استانی نشریات دانشگاهی (نگاره دانشجویی 1) در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.
آغاز دومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی در دانشگاه شهرکرد

دومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
آغاز دومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی در دانشگاه شهرکرد
انتصاب سرپرست حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست حوزه  معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه
عکس روز