جمعه ٢٤ مرداد ١٣٩٩

برگزاری آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار در دانشگاه شهرکرد

آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
بسته صوتی خبر

برگزاری نشست هم اندیشی کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه شهرکرد

نشست هم اندیشی کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی  کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه شهرکرد
نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد

نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد
تشکیل «کمیته دانشگاهی نظریه پردازی، نقد و مناظره در حوزه علوم انسانی » در دانشگاه شهرکرد

«کمیته دانشگاهی نظریه پردازی، نقد و مناظره در حوزه علوم انسانی » در دانشگاه شهرکرد تشکیل شد.
تشکیل «کمیته دانشگاهی  نظریه پردازی، نقد و مناظره در حوزه علوم انسانی » در دانشگاه شهرکرد
برگزیده شدن مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال کشور درسال 1398

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال کشور درسال 1398برگزیده شد.
بسته صوتی خبر

افتتاح مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد

همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد ویژه دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.
افتتاح مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس بسیج اساتید دانشگاه شهرکرد

مراسم تودیع و معارفه رییس بسیج اساتید دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس بسیج اساتید دانشگاه شهرکرد
برگزاری نشست هم اندیشی ستاد دانشگاهی پیشگیری از ویروس کرونا استان چهار محال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

نشست هم اندیشی ستاد دانشگاهی پیشگیری از ویروس کرونا استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
کسب رتبه اول روابط عمومی الکترونیک توسط روابط عمومی دانشگاه شهرکرد برای اولین بار

برای اولین بار روابط عمومی دانشگاه شهرکرد رتبه اول روابط عمومی الکترونیک دانشگاه های گروه ج جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی، پارک های علم و فناوری و موسسات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را کسب کرد.
تقدیراز کانون همیاران سلامت روان دانشگاه شهرکرد

از کانون همیاران سلامت روان دانشگاه شهرکرد در «کمپین دانشجویی درخانه بمانیم» تقدیر شد.
تقدیراز کانون همیاران سلامت روان دانشگاه شهرکرد
برگزاری نشست مجازی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

نشست مجازی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با سخنرانی رییس دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست  مجازی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور
برگزاری نشست معاونین پژوهش و فناوری منطقه 6 دانشگاه های کشور

نشست معاونین پژوهش و فناوری منطقه 6 دانشگاه های کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
برگزاری  نشست معاونین پژوهش و فناوری منطقه 6 دانشگاه های کشور
ایجاد زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات الکترونیک تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی-هنری دانشگاه شهرکرد

زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات الکترونیک تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی-هنری دانشگاه شهرکرد ایجاد شد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها