چهارشنبه ٢٨ اردیبهشت ١٤٠١

تجلی دستاوردهای دانشگاه شهرکرد با تلاش های روابط عمومی

مدیران دانشگاه از روابط عمومی دانشگاه شهرکرد تقدیر کردند.
نهایی شدن اختصاص 900 میلیارد ریال اعتبار به دانشگاه شهرکرد

در مصوبات نهایی سفر ریاست جمهوری به استان چهارمحال بختیاری 900 میلیارد ریال اعتبار به دانشگاه شهرکرد اختصاص داده شده است.
نهایی شدن اختصاص 900 میلیارد ریال اعتبار به دانشگاه شهرکرد
انتخاب رساله دکتری دانشجوی دانشگاه شهرکرد به عنوان رساله برگزیده در زمینه پیشرفت اسلامی-ایرانی

رساله دکتری دانشجوی دانشگاه شهرکرد به عنوان رساله برگزیده در زمینه پیشرفت اسلامی-ایرانی انتخاب شد.
اختتامیه اولین رویداد استارتاپی کشاورزی در دانشگاه شهرکرد

آیین اختتامیه اولین رویداد استارتاپی کشاورزی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
اختتامیه اولین رویداد استارتاپی کشاورزی در دانشگاه شهرکرد
گسترش همکاری دانشگاه شهرکرد و شرکت فولاد سفید دشت استان چهارمحال و بختیاری

تفاهم نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه شهرکرد و شرکت فولاد سفید دشت استان چهارمحال و بختیاری امضا شد.
گسترش همکاری دانشگاه شهرکرد و شرکت فولاد سفید دشت استان چهارمحال و بختیاری
انتصاب معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست اداره دبیرخانه مرکزی و اتوماسیون اداری دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست اداره دبیرخانه مرکزی و اتوماسیون اداری دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست اداره دبیرخانه مرکزی و اتوماسیون اداری دانشگاه شهرکرد
دیدار زبان شناس آلمانی با سرپرست دانشگاه شهرکرد

زبان شناس آلمانی با سرپرست دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.
دیدار زبان شناس آلمانی با سرپرست دانشگاه شهرکرد
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه شهرکرد و شرکت شهرک‌های صنعتی استان چهارمحال و بختیاری

تفاهم نامه همکاری مهارتی، علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه شهرکرد و شرکت شهرک‌های صنعتی استان چهارمحال و بختیاری امضا شد.
کسب مقام سوم دانشگاه شهرکرد در شنای پسران مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه 6ورزش کشور

دانشگاه شهرکرد در شنای پسران مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه 6ورزش کشور، مقام سوم را کسب کرد.
کسب مقام سوم دانشگاه شهرکرد در شنای پسران مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه  6ورزش کشور
بازدید معاون اداری،مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ازدانشکده ها و پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده ها وپروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
بازدید معاون اداری،مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ازدانشکده ها و  پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد
کسب عنوان "نمونه" توسط مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد

مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد عنوان "مرکز مشاوره نمونه" را کسب کرد.
کسب عنوان  "نمونه"  توسط مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد
انتصاب معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
انتصاب معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد
آغاز جوجه ریزی در مزرعه تحقیقاتی پرندگان دانشگاه شهرکرد در شهر جونقان

جوجه ریزی در مزرعه تحقیقاتی پرندگان دانشگاه شهرکرد در شهر جونقان آغاز شد.
آغاز جوجه ریزی در مزرعه تحقیقاتی پرندگان دانشگاه شهرکرد  در شهر جونقان
برگزاری جشن استقبال از دانشجویان در دانشگاه شهرکرد

جشن استقبال از دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جشن استقبال از دانشجویان در دانشگاه شهرکرد
عکس روز