جمعه ٣ اردیبهشت ١٤٠٠

برگزاری جلسه هم‌اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد

جلسه هم اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری

نشست هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست  هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری
غبار روبی مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد

به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد غبار روبی و محوطه دانشگاه نیز فضا سازی شد.
غبار روبی مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد
انتصابات جدید در دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در احکام جداگانه ای سرپرست دانشکده کشاورزی، سرپرست دانشکده علوم پایه، سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سرپرست پژوهشکده بختیاری شناسی و مدیر اداره فناوری اطلاعات دانشگاه را منصوب کرد.
انتصابات جدید در دانشگاه شهرکرد
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت
برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

جشنواره بین المللی حرکت ویژۀ آثار و دستاورد‌های اتحادیه و انجمن‌های علمی دانشجویی، با حضور گسترده انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت
برگزاری مراسم اعیاد شعبانیه و تجلیل ازاساتید و کار کنان جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد

مراسم اعیاد شعبانیه و تجلیل ازاساتید و کار کنان جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
رونمایی از یادمان شهدای فناوری هسته ای و صنعت دفاعی کشوردر دانشگاه شهرکرد

از یادمان شهدای فناوری هسته ای و صنعت دفاعی کشوردر دانشگاه شهرکرد رو نمایی شد.
رونمایی از یادمان شهدای فناوری هسته ای و صنعت دفاعی کشوردر دانشگاه شهرکرد
برگزاری "پویش ملی همکاشت" در دانشگاه شهرکرد

طرح "پویش ملی همکاشت" در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.
برگزاری "پویش ملی همکاشت"  در دانشگاه شهرکرد
برگزاری جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان چهار محال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان چهار محال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
تقدیر مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کارمند دانشگاه شهرکرد

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کارمند دانشگاه شهرکرد تقدیر کرد.
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره پویش زندگی، دست یاریگر توست

آیین اختتامیه جشنواره پویش زندگی، دست یاریگر توست به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره پویش زندگی، دست یاریگر توست
بسته صوتی خبر دانشگاه شهرکرد

برگزاری نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد

نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد
چاپ مقاله پژوهشگران هسته پژوهشی کووید-19 دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد در مجله معتبر

مقاله پژوهشگران هسته پژوهشی کووید-19 دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد در مجله معتبر Biomedicine & Pharmacotherapy به چاپ رسید.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها