گروه بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی در سال 1375 فعالیت خود را در زمینههای گوناگون آموزشی و پژوهشی آغاز نمود و هم اکنون با در اختیار داشتن یک آزمایشگاه مجهز در زمینههای مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت مینماید. . در این گروه 6 عضو هیأت علمی در زمینههای مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت مینماید. آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی (کنترل شیمیایی و میکروبی)، میکروب شناسی ماهی و آنالیز مواد غذایی و شیر در سال 1377 راه اندازی شد و دارای تجهیزات زیر می باشد
نام گروه
نام گرایش
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی
دکترای حرفه ای دامپزشکی
دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی
کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
کارشناسی ارشد بهداشت آبزیان (یک دوره آموزشی)
دکتری تخصصی باکتری شناسی ( با همکاری گروه پاتوبیولوژی)