شنبه ٢٤ آبان ١٤٠٤



نقش غذای­زنده در توسعه آبزی پروری با تاکید بر پرورش گونه های جدید آبزیان پرورشی

بررسی ویژگی­های دوران­لاروی آبزیان­مختلف­پرورشی­

اهمیت­ویژگی دوران لاروی در ارتباط با مدیریت استفاده از انواع متنوع غذای زنده

زنجیره غذایی و اهمیت فتوسنتز در منابع آبی

زنجیره غذایی و اهمیت فتوسنتز در منابع آبی

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و­مصرف­ریز­جلبک­ها

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،ومصرف­ روتیفر­

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف آرتمیا

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف دافنی

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف کوپه پد

_____

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف کلادوسرا

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف انواع کرم ها

شناسایی،پرورش،ارزش­غذایی،و مصرف انواع کرم ها

بررسی اهمیت­و­روش­های­مختلف غنی­سازی غذاهای زنده

اهمیت شناسایی منابع جدید غذای زنده در تغذیه آبزیان





کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است