جمعه ١ تیر ١٣٩٧

حضور دو نفر از اساتید دانشگاه شهرکرد در دوره آموزشی بین‌المللی نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی

دو نفر از اساتید دانشگاه شهرکرد در دوره‌ی آموزشی بین‌المللی دانشگاه کلن (Cologne) آلمان در ایران با عنوان "نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی" حضور یافتند.

تاریخ انتشار: ٢٣ اسفند ١٣٩٦ ساعت ٩:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر مرتضی طاهری اردلی استادیار گروه زبان‌های خارجه دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی و دکتر زهرا ایزدی استادیار مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده‌ی کشاورزی از اساتید دانشگاه شهرکرد جهت حضور در دوره‌ی آموزشی نگارش پروپوزال جهت اخذ گرنت تحقیقاتی (Proposal Writing Courses for Research Grants) (ProGRANT)پذیرفته شدند و به همراه ۲۸ نفر از محققان و اساتید سایر دانشگاه‌های کل کشور دوازدهم تا هفدهم اسفند ۹۶ در این دوره حضور یافتند.

برای شرکت در این دوره طی اطلاع‌رسانی دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه جمعی از اساتید دانشگاه شهرکرد معرفی شدند و دو نفر به دوره راه یافتند.

این دوره توسط دانشگاه کلن (Cologne) آلمان در ایران برگزار می‌شود و هدف از طرح دوره آموزشی نگارش پروپوزال برای دریافت کمک‌های پژوهشی این است که محققان و دانشجویان جوان در مقطع دکتری (تا ۴۰ سال) از کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی ترغیب شوند تا مهارت‌های نوشتاری خود را با توجه به استانداردهای بین‌المللی و همچنین برای اخذ بودجه و منابع مالی توسعه دهند.

گفتنی است این دوره آموزشی به زبان انگلیسی و در سه مرحله برگزار می‌شود که دوره‌ی دوم به صورت مجازی و دوره‌ی سوم طی روزهای شانزدهم تا بیستم اسفند ۹۷ برگزار خواهد شد.