شنبه ١ اردیبهشت ١٣٩٧

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ فروردین ١٣٩٧ ساعت ١٦:٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه 22 فروردین 1397 دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر پژمان طهماسبی، عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین  را با حفظ وظایف آموزشی به سمت سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر پژمان طهماسبی آمده است:  نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در امور اجرایی به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی به عنوان « سرپرست معاونت دانشجویی » دانشگاه منصوب می‌شوید. قطعاً فراهم نمودن محیط مناسب ، پرنشاط و حل مشکلات صنفی دانشجویان ازمهمترین وظایفی است که با برنامه‌ریزی دقیق، جدیت و تلاش ، همفکری و مشارکت و تعامل سازنده با همکاران و قشر پرتوان و پرسشگر دانشجو، زمینه‌ساز شکوفایی بیش از پیش محیط دانشگاه را فراهم می کند.