شنبه ١ اردیبهشت ١٣٩٧

پیام تبریک سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث

دکتر سعید کریمی، سرپرست دانشگاه شهرکرد در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث را به دانشگاهیان تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ٢٤ فروردین ١٣٩٧ ساعت ١٥:٤٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی، سرپرست دانشگاه شهرکرد در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز مبعث روزی است که حضرت محمد(ص)، از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند. در واقع فلسفه مبعث دعوت به خدا و تکامل انسان‏ است و فلسفه بعثت انبیا، اجرای برنامه الهی تکامل انسان و پاسخگویى به نیازهاى مادى و معنوى اوست.

اینجانب فرارسیدن عید بزرگ مبعث که یادآور توجه الهی به انسان و آموزش دهنده خدا پرستی است، را به دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با تاسی از فلسفه و اهداف بعثت انبیاء همواره در مسیر و مدار خداپرستی ، حق و عدالت حرکت نمائیم.