جمعه ٢٧ مهر ١٣٩٧

برگزاری ویژه ‌برنامه هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه شهرکرد

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، ویژه‌ برنامه‌ای در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٥ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١٢:٢١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، شامگاه ۲4 اردیبهشت 97، به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، ویژه ‌برنامه‌ی گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی باهدف ایجاد شورونشاط در دانشجویان خوابگاهی با حضور حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد، دکتر پژمان طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی و کامران صفری مدیرکل امور دانشجویی این دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی در این مراسم ضمن تبریک هفته خوابگاه‌ها از زحمات معاونت دانشجویی، مدیران و مسئولان خوابگاه‌ها تقدیر و تشکر کرد و به دانشجویان اطمینان داد که تمام مسئولان دانشگاه تلاش می‌کنند تا شما در خوابگاه‌ها آرامش داشته باشید.

ایشان در ادامه به سبک زندگی دانشجویی در خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نحوه‌ی زندگی و رفتار در خوابگاه بسیار مهم است که دانشجویان باید باصفا و صمیمیت در کنار هم زندگی کنند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنانش به دانشجویان توصیه کرد: قدر این دوران را بدانند و خدا باورانه و خدا محور زندگی کنند و در سخت‌ترین شرایط خدا را یاد کنند و خدا کمک می‌کند و در غیر این صورت ضرر می‌کنید زیرا خدا از ضمیر ما آگاه است.

دکتر پژمان طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه نیز در این برنامه ضمن خیرمقدم و تبریک هفته خوابگاه‌ها گفت: تلاش مدیریت دانشگاه ارتقاء فضای آموزشی و فرهنگی برای دانشجویان است و با ایجاد تغییرات در فضای خوابگاه و سلف‌سرویس دانشجویی سعی در مطلوب‌تر کردن آن داریم.

گفتنی است، هفته گرامیداشت خوابگاه‌های دانشجویی از ۲۳ تا ۲۹ اردیبهشت در همه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری برگزار می‌گردد. ترویج فرهنگ زندگی جمعی در خوابگاه، افزایش مشارکت دانشجویان در اداره خوابگاه‌های دانشجویی، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری آنان، حفظ و ارتقای سطح بهداشت و نگهداری خوابگاه‌ها، تشویق و تقدیر از مدیران برتر خوابگاهی، آشنایی با مسائل و مشکلات دانشجویان، ترویج خوابگاه سازی به‌عنوان ارزش اسلامی و جلب همکاری نهادهای عمومی در اداره خوابگاه‌ها از اهداف گرامیداشت هفته خوابگاه‌ها می‌باشد.

شایان ذکر است، در پایان برنامه با اعطا لوح از مدیران و مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی و همچنین اعضای شورای صنفی – رفاهی دانشجویی تقدیر و تشکر شد.