دوشنبه ٢ مهر ١٣٩٧

برگزاری پیاده روی همگانی به مناسبت پیوستن دانشگاه شهرکرد به جمع دانشگاه های بدون دخانیات کشور

پیاده روی همگانی به مناسبت پیوستن دانشگاه شهرکرد به جمع دانشگاه های بدون دخانیات کشوردر دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

تاریخ انتشار: ٢٥ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١٥:٤٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 25 اردیبهشت 1397، به همت مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد و اداره تربیت بدنی دانشگاه شهرکرد، پیاده روی همگانی به مناسبت پیوستن دانشگاه شهرکرد به جمع دانشگاه های بدون دخانیات کشور، با هدف فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به کار کنان و دانشجویان جهت حفظ سلامتی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محسن مبینی معاون طرح و برنامه و جمع از اساتید، کارمندان و دانشجویان  در یک فضای شاد و مفرح در محوطه دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا شد.