برگزاری جشنواره پخت غذاهای محلی و سنتی "دیگ و دیگ بَر" در دانشگاه شهرکرد

٢٩ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١٢:٣٦    کد: ٣٧٩٧   
تعداد بازدید:    ٢٣٥٧٢    



به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه 25 اردیبهشت ۹۷، جشنواره پخت غذاهای سنتی و محلی "دیگ و دیگ بَر"به مناسبت هفته خوابگاه‌ها و به‌منظور ایجاد شور و نشاط و معرفی بهتر غذاهای محلی و سنتی استان به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی و معاونت دانشجویی و با همکاری معاونت اداری- مالی با حضور دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی، دکتر بیت‌الله محمودی مدیر امور اداری، افراسیاب صادقی مدیر امور اجتماعی و جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

گفتنی است: در این جشنواره 6 گروه دانشجویی، با پخت غذاهای سنتی و محلی به رقابت پرداختند که در پایان به سه گروه برتر به ترتیب جوایز100، 70 و 50هزارتومانی اهدا شد.


شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷
۸۸۱۸۶۳۴۱۴۱