چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

انتصاب مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد

مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ خرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:١٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز شنبه 19 خرداد 1397، دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد طی حکمی دکتر  محمد علی  محمدی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی را به عنوان مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم دکتر کریمی خطاب به دکترمحمد علی محمدی آورده است: با توجه به مراتب تعهد ، تجارب و سوابق ارزنده جنابعالی و با توجه به جایگاه ویژه دفتر ریاست در چارت تشکیلاتی جدید دانشگاه ، لزوم مدیریت و هماهنگی برنامه‌های مختلف، تعامل فعال با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رسیدگی به فعالیتهای واحدهای زیر مجموعه دفتر ریاست به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی» دانشگاه منصوب می‌شوید.

گفتنی است دکتر کریمی طی نامه جداگانه ای از  خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکتر کرامت ا.. سعیدی در زمان تصدی «مدیریت حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه» تقدیر و تشکر کرد.