چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

کسب رتبه دوم رساله‌های برتر قرآنی کشور توسط کارمند دانشگاه شهرکرد

کارمند دانشگاه شهرکرد رتبه دوم رساله‌های برتر قرآنی کشور را کسب کرد.

تاریخ انتشار: ٢١ خرداد ١٣٩٧ ساعت ١٢:٣٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، در آیین اختتامیه جشنواره انتخاب رساله‌های برتر قرآنی کشور در نمایشگاه قرآن، 13 خرداد 97 در مصلی امام خمینی (ره) تهران،" رساله بررسی تطبیقی مبانی نظری ارتباطات در حوزه تربیت از دیدگاه نادینگز و تفاسیر فریقین" به نویسندگی بهزاد ایزدی کارمند دانشگاه شهرکرد، رتبه دوم رساله‌های برتر قرآنی را کسب کرد.

برای انتخاب رساله‌های برتر قرآنی از سال ۹۳ تا ۹۶ از میان آثار ارسالی، ۵۵ اثر امکان حضور در جشنواره را داشتند و کلیه آثار در سه مرحله موردبررسی قرار گرفتند که درمجموع ۱۳ اثر که بیشترین رأی در داوری را کسب کردند به مرحله نهایی راه یافتند و درمجموع چهار اثر پذیرفته شد.

گفتنی است، این جشنواره باهدف آشنایی با ایده‌های برتر در حوزه‌های کاربردی و قرآنی، ایجاد انگیزه در میان دانشجویان برای رساله‌های کاربردی، سنجش و ارزیابی رساله‌ها باهدف آشنایی و استفاده از ایده‌های برتر در حوزه قرآنی برگزار شد.