دوشنبه ٣١ تیر ١٣٩٨

انتصاب سرپرست دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد

دکتر سعید کریمی در حکمی سرپرست دانشکده علوم پایه دانشگاه را منصوب کرد.

تاریخ انتشار: ٣١ شهریور ١٣٩٧ ساعت ١٥:١٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 31 شهریور 1397 دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر ابوالفضل سمنانی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه  را به عنوان سرپرست دانشکده علوم پایه منصوب کرد.

در این حکم سرپرست دانشگاه شهرکرد خطاب به دکتر ابوالفضل سمنانی آورده است: با عنایت به تعهد،  شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی  به سمت « سرپرست دانشکده علوم » منصوب می‌شوید. تلاش در جهت اعتلای شعائر اسلامی، برنامه‌ریزی برای تقویت وگسترش فعالیتهای آموزشی، تعامل سازنده با اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، گسترش روابط صمیمانه و قانونمند با سایر واحدهای دانشگاه، نظارت مستمر بر فعالیتهای دانشکده، ارائه پیشنهادها و راهکارهای کارشناسی شده برای امور جاری و آینده، حضور فعال در دانشکده، دقت و سرعت در مکاتبات و عدالت در تصمیم‌گیری از جمله مواردی است که رعایت آنها ضامن موفقیت شما خواهد بود.

شایان ذکر است دکتر سعید کریمی در نامه جداگانه ای  از خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکتر مجتبی عمادی بایگی در زمان تصدی  " رئیس دانشکده علوم"  تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است در  دانشکده علوم پایه 533 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.