سه شنبه ٢٠ آذر ١٣٩٧

برپایی ایستگاه پایش سلامت در دانشگاه شهرکرد

ایستگاه پایش سلامت دانشجویی در دانشگاه شهرکرد برپا شد.

تاریخ انتشار: ١٧ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٤:٢٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، ایستگاه پایش سلامت با شعار ((پوشش همگانی سلامت برای همه در همه‌جا، یک‌عمر سلامتی با خود مراقبتی)) به همت شورای دانشجویی نظام پرستاری شهرکرد و کانون سلامت دانشگاه علوم پزشکی و همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد به‌ منظور افزایش آگاهی پزشکی و ارتقای سطح سلامت دانشجویان به مدت 2 روز در تاریخ 17 و 18 مهرماه  بر پا شده است.

کامران صفری مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه شهرکرد در حاشیه برپایی این ایستگاه گفت: هدف از برپایی این ایستگاه پایش سلامت، افزایش مهارت خودآگاهی جهت ارتقای سطح سلامت دانشجویان است و علاوه برآن دانشجویان با اصول و موازین سلامت از طریق توزیع بروشور آشنا می‌شوند و قد، وزن، فشارخون و تست قند خون دانشجویان و مراجعه‌کنندگان به این ایستگاه اندازه‌گیری می‌شود.

گفتنی است، تاکنون 400 نفر به این ایستگاه مراجعه نموده‌اند و از خدمات آن بهره مند شده اند و پیش بینی می شود که یک هزار دانشجو از خدمات این ایستگاه بهره مند شوند.