چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧

بیانیه سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت 13 آبان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی "

سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه ای صادر کرد.

تاریخ انتشار: ١٢ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٥:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، شنبه 12 آبان 1397 دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد با صدور بیانیه ای روز 13 ابان" روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" را گرامی داشت. متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

13 آبان روز تجلی آزادگی، شجاعت و غیرت انقلاب ملت ایران است(مقام معظم رهبری(مدظله العالی) )

هر ساله 13 آبان ، یادآور سه رویداد مهم در تاریخ معاصر ایران اسلامی است. اولین رویداد، تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، دومین رویداد کشتار دانش‌آموزان در دانشگاه تهران در ۱۳ آبان  ۱۳۵۷ و سومین رویداد تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ است. این سه رویداد با هم منجر به نامگذری  روز 13 آبان به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شد.

یوم الله 13 آبان  روز تسخیر سفارت آمریکا در سال 1358 توسط دانشجویان پیرو خط امام به جهانیان یادآور شد که همه قدرت‌های به ظاهر عظیم شیطانی و طاغوتی از درون پوچ و پوشالی هستند.

در 13 آبان مردم آرمانخواه ،عدالت طلب  و سلطه ستیز ایران اسلامی خویشتن را باور نمودند و با تسخیر سفارت آمریکا هرچه فریاد داشتند بر سر استکبار به رهبری آمریکا کشیدند، و بر چشم مردم جهان عیان ساختند  آن قدرتی که در ذهن عده‌ای سلطه  پذیر و کوته بین ، همچون کوه استوار بود، «کاهی» بیش نبود.

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد، ضمن گرامیداشت این روز و ادای احترام به تمامی شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی همگام با اقشار مختلف مردم قدرشناس استان چهارمحال و بختیاری، در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، حضوری فراگیر و گسترده خواهند داشت و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام و انقلاب ،خشم و تنفرخود را از استکبار جهانی به سردمداری آمریکا ابراز می‌نمایند.