چهارشنبه ١٨ تیر ١٣٩٩

برگزاری اولین رزمایش «کمک مؤمنانه» در دانشگاه شهرکرد

اولین رزمایش «کمک مؤمنانه» با حضور امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٣:٣١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 3 خرداد 1399، اولین رزمایش «کمک مؤمنانه» با حضور حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری، سردار علی‌محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و مهندس الله کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این رزمایش دکتر سعید کریمی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات وتبریک فرا رسیدن عید سعید فطر و گرامی داشت آزاد سازی خرمشهرگفت: در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر انجام رزمایش کمک‌های مؤمنانه به اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا و تعطیلی بعضی از کسب و درآمدها، دانشگاهیان در قالب حرکت‌های متعدد فرمان مقام معظم رهبری را لبیک گفتند.

رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه گفت: در این رزمایش 1000 بسته معیشتی شامل 7 قلم کالای مصرفی ضروری به ارزش 300 میلیون تومان به همت کارکنان و اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهیه شد که بین نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده توزیع می‌شود.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این رزمایش گفت: برنامه‌ای که اکنون در دانشگاه شهرکرد برگزارشده است، گوشه‌ای از خدماتی است که دانشگاهیان در مدت شیوع ویروس کرونا انجام داده‌اند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه گفت: ابتدا قرارگاه مبارزه با ویروس کرونا تشکیل شد و بعد از تشکیل کارگروه‌ها، اقدامات و کارهای خوبی از جمله مشاوره مجازی، تهیه بانک اطلاعات از گروه‌های جهادی، تشکیل بانک کانون خیریه، برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان، جمع‌آوری محتوای فرهنگی در فضای مجازی و... انجام‌شده است و در بعضی از دانشگاه‌ها صندوق‌های خیریه به همت اعضای هیات علمی و کارکنان با هدف کمک به دانشجویان نیازمند تشکیل‌شده است.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی در ادامه افزود: فتح خرمشهر فتح ارزشهاست و امروز با کمک‌های مؤمنانه و ارزش‌های اخلاقی در ایران، دنیا متعجب شده است و مردم توانستند با پشتوانه ارزش‌های دینی و معارف دینی صحنه‌های زیبا و به ماندگاری را خلق کنند.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نیز در این رزمایش گفت: دانشگاه‌ها به ویژه گروه‌های جهادی و تلاش گران فعال و جوانان مو من که از سرمایه‌های ملی و مایه‌ی افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند در این عرصه‌ها حضورداشته‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان وجود جوانان مو من و انقلابی را نتیجه تربیت در مکتب اسلام و اهل‌بیت دانست و گفت: این جوانان در همه عرصه‌ها پشتوانه‌ای عظیمی برای انقلاب اسلامی هستند.

حجت الاسلام محمدعلی نکونام ماه رمضان را فرصتی مناسب برای شکل گیری ایمان، اخلاق، تقوا و فضائل خواند و گفت: در سایه ایمان و تقوا شاهد حرکت مؤمنانه هستیم و این کمک‌های مؤمنانه باید ادامه پیدا کند و با پایان ماه رمضان نباید متوقف شود زیرا زمانی که مردم به هم رحم و مروت داشته باشند خدا نیز رحم می‌کند و انسان تا می‌تواند باید ایثارگری کند.