اطلاعیه مهم در خصوص حضوری شدن کلاس های درس دانشگاه شهرکرد

١٠ فروردین ١٤٠١ ساعت ١٨:٤٠    کد: ٤٧٣٤
تعداد بازدید:    ٤٠٨٩

بسم الله الرحمن الرحیم

ضمن تبریک حلول سال جدید و تبریک پیشاپیش ماه مبارک رمضان خدمت اساتید و دانشجویان عزیز دانشگاه شهرکرد، به اطلاع می رساند بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و تاکید مقام عالی وزارت در جلسه روسای دانشگاه‌ها و نیز بر اساس تصمیم هیئت رئیسه محترم  دانشگاه شهرکرد در تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۰۸ مبنی بر لزوم از سر گیری آموزش حضوری، تصمیمات زیر اتخاذ و به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم رسانده می شود :

۱- حضور اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه از روز چهاردهم فروردین به صورت تمام وقت و منظم در دانشگاه الزامی است و برگزاری کلاس های مجازی دروس نظری توسط اساتید محترم باید در محل دانشگاه صورت پذیرد. مسئولیت ‌نظارت بر حسن اجرای این تصمیم بر عهده روسای محترم دانشکده ها است.

۲- کلیه دروس دوره های تحصیلات تکمیلی از چهاردهم فروردین تا بیستم فروردین ماه به صورت مجازی و از بیستم فروردین ماه به صورت حضوری از سر گرفته خواهد شد و از این تاریخ لینک  دروس مجازی (طبق برنامه زمانبندی زیر) در سامانه آموزش قطع خواهد شد.

۳- کلیه دروس عملی دوره های کارشناسی دانشکده های مختلف از بیستم فروردین بر اساس برنامه زمانبندی زیر  به صورت حضوری برگزار خواهد شد :

- از بیستم فروردین تا هفتم اردیبهشت ماه جاری کلیه کلاسهای عملی دانشکده های فنی و مهندسی و ادبیات و علوم انسانی به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در این مدت لینک کلاسهای مجازی این دروس در سامانه آموزش قطع خواهد شد .

- از دهم اردیبهشت تا بیست و هشتم اردیبهشت ماه جاری کلیه کلاسهای عملی دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در این مدت لینک کلاسهای مجازی مربوطه در سامانه آموزش قطع خواهد شد .

- از سی و یکم اردیبهشت تا یازدهم خردادماه جاری کلیه کلاسهای عملی دانشکده های علوم و دامپزشکی به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در این مدت لینک کلاسهای مجازی مربوطه در سامانه آموزش قطع خواهد شد .

- کلیه کلاسهای رشته فرش و صنایع دستی دانشکده هنر وعلوم انسانی  فارسان از بیستم فروردین تا هفتم اردیبهشت ماه جاری به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در این مدت لینک کلاسهای مجازی در سامانه آموزش قطع خواهد شد .

- کلیه کلاسهای رشته  ارتباط تصویری دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان از هفدهم اردیبهشت تا چهارم خردادماه جاری به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در این مدت لینک کلاسهای مجازی در سامانه آموزش قطع خواهد شد .

- در خصوص دروس نظری دوره های کارشناسی نیز کماکان بصورت مجازی برگزار و هرگونه تصمیم در خصوص حضوری شدن برگزاری این دروس متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

بر این اساس نکات زیر تاکید و یادآوری می گردد:

- تزریق سه دوز واکسن برای کلیه دانشجویان در زمانبندی یاد شده الزامی است و ارائه خدمات منوط به ارائه کارت معتبر در این خصوص خواهد بود .

- برنامه ریزی لازم برای خوابگاه و تغذیه در زمان تعیین شده صورت گرفته است (جزئیات از طریق معاونت دانشجویی در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهد شد.

-کلیه دانشجویان عزیز مکلف اند بر اساس برنامه زمانبندی فوق از چهاردهم فروردین تا بیستم فروردین نسبت به ثبت نام خوابگاه و تغذیه اقدام نموده و دانشجویانی که تاکنون نسبت به اخذ کارت دانشجویی اقدام نکرده اند در تاریخ مذکور نسبت به اخذ کارت دانشجویی اقدام نمایند .

- خاطر نشان می شود امتحانات مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در کلیه رشته ها در زمان تعیین شده بصورت حضوری برگزار خواهد شد .

-کلیه جلسه های گروه های اموزشی، شورا های مختلف دانشکده ها و دانشگاه،  جلسه های دفاع پایان نامه و رساله ها به صورت حضوری برگزار می شود.

- هرگونه تغییر در برنامه زمانبندی فوق منوط به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا خواهد بود.

ضمنا حضور کارمندان محترم دانشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان مطابق ماه مبارک رمضان سال‌های قبل از کرونا و از ساعت ۸ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود .

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407