برگزاری نشست مشترک سرپرست دانشگاه شهرکرد با مسئولان شهرستان بروجن

٠٩ خرداد ١٤٠١ ساعت ١٧:١٩    کد: ٤٨٠٦
تعداد بازدید:    ٦٧٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱ نشست مشترک دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر عباس کارگر معاون اداری،  مالی و مدیریت منابع دانشگاه، دکتررسول عالی پور مدیر طرح و برنامه دانشگاه، دکتر علی اکبر جعفرپور مسئول راه‌اندازی دانشکده های فنی و مهندسی و منابع طبیعی بروجن دانشگاه شهرکرد با حجت الاسلام امیرقلی جعفری نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی،  مهندس فتاح کرمی فرماندار بروجن و سعید کردیان رئیس شورای شهر بروجن در شهر بروجن برگزار شد.

دکتر یاسر پیرعلی در این نشست  در سخنانی ضمن  برشمردن اقدامات انجام شده در پردیس بروجن دانشگاه شهرکرد از عزم جدی این دانشگاه برای احیا و راه اندازی این مجموعه بزرگ دانشگاهی خبر داد.

دکتر عباس کارگر و دکتر رسول عالی پور نیز از روند اختصاص بودجه لازم برای راه اندازی و آماده سازی طرح جامع و مراحل پیشرفت عمرانی این پردیس گزارش کاملی به جلسه ارائه دادند.

در ادامه جلسه حجت الاسلام جعفری در سخنانی به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در شهرستان بروجن پرداخت و خواهان تسریع در عملیات عمرانی و اجرایی طرح جامع دانشگاه شهرکرد در پردیس بروجن شد.

مسئولان شهرستان بروجن در پایان این نشست قول همکاری و مساعدت در خصوص تسریع در روند عمرانی و محوطه سازی پردیس بروجن دادند.

گفتنی است، در این نشست دکتر علی اکبر جعفر پور به عنوان مسئول راه‌اندازی دانشکده های فنی مهندسی و منابع طبیعی بروجن به مسئولین شهرستان بروجن معرفی شد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407