انتصاب مدیر امور فناوری دانشگاه شهرکرد

٠٥ تیر ١٤٠١ ساعت ١١:٤٧    کد: ٤٨٤٥
تعداد بازدید:    ٧٣١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روزیکشنبه 5 تیرماه 1401، دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد، در حکمی دکتر تقی جاودانی عضو هیات علمی دانشکده ی علوم ریاضی دانشگاه شهرکرد را به سمت « مدیر امور فناوری » دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

دکتر یاسر پیرعلی در این حکم خطاب به دکتر تقی جاودانی آورده است:

با عنایت به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم  به سمت «مدیر امور فناوری دانشگاه» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دانشگاه در زمینه ی علم و فناوری و جلب همکاری مدیران و کارکنان حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، نقشی شایسته در تحقق اهداف علم و فناوری به ویژه «ارتقاء فناوری نوآورانه» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «شعار سال»، حرکت در مرزهای نوآوری و فناوری و مرجعیت علمی و فناوری به انجام رسانید.ضروری است برنامه‌های ذیل در دستور کار قرار گیرد:

- برنامه‌ريزي براي تحقق اهداف تعيين شده در برنامه راهبردي دانشگاه و نيز برنامه ارائه شده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه در حوزة فناوري

- ارتقاء توانمندي‌هاي علمي و مهارت‌هاي عملي كادر هيأت علمي، دانشجويان، پژوهشگران و محققان به منظور انجام پژوهش‌‌هاي بنيادي و كاربردي با تأكيد بر پژوهش‌هاي تقاضا محور.

- بسترسازي مناسب براي ارتقاء شاخص‌هاي اشتغال‌زائي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي با گسترش و حمايت از فعاليت‌‌هاي شركت‌هاي دانش بنيان وكارآفرين.

- توجه ويژه به مأموريت گرايي پژوهش و فناوري در دانشگاه‌ و مؤسسات آموزش عالي استان با تأكيد بر كيفيت‌گرايي و كارآمدي.

- گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت از طريق تنظيم بازديدهاي ميداني از صنايع، بررسي نيازها و اولويت‌‌هاي تحقيقاتي صاحبان صنايع و ارائه راهكارهاي كاربردي و عملياتي جهت حل مشكلات ايشان.

- تقويت جلب حمايت جامعه‌ي صنعتي از پايان‌نامه‌‌هاي دانشجويي و هدايت تفكرات دانشجويان به سوي تحقيقات مشتري محور به منظور رفع نيازهاي استاني و منطقه‌اي.

- تلاش و پيگيري همه جانبه جهت تبيين معضل بيكاري به عنوان مسئله اول استان.

- حمايت از توسعه عدالت محور و استقرار زيست بوم نوآوري با همكاري مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه، پارك‌ علم و فناوري استان، نواحي و پهنه‌هاي نوآوري موجود در استان با هدف ايجاد اشتغال و توليد ثروت مولد.

- تعامل، تكامل هم‌افزا، هماهنگي، هم‌افزائي، تقسيم كار استاني و اجتناب از موازي كاري با نهادهاي نظام نوآوري به ويژه پارك علم و فناوري استان با توجه به مأموريت و وظايف مراكز و سازمان‌هاي استاني.

- بازنگري و تسهيل فرآيندهاي مالي و معاملاتي شركت‌هاي دانش بنيان، واحدهاي فناور مركز رشد و هسته‌هاي نوآوري و كارآفريني دانشگاه متناسب با مأموريت آن‌ها.

- بسترسازي براي ارتقاء شاخص‌هاي اشتغال‌زائي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي با حمايت از فعاليت‌هاي شركت‌هاي نوآور و كارآفرين (استارت آپ‌ها) و شركت‌هاي كوچك و متوسط.

- بسترسازي براي تعامل و همكاري حداكثري في مابين دانشگاه‌هاي استان متناسب با زيست بوم نوآوري و فناوري استان چهارمحال و بختياري.

- تسهيل تبديل علم به فناوري و ثروت از طريق تقويت زيست بوم فناوري و نوآوري و ايجاد شركت‌هاي زايشي با محوريت اعضاي محترم هيأت علمي و فارغ‌التحصيلان دانشگاهي.

- پيشنهاد قوانين و اجراي سياست‌هاي تشويقي براي ورود اساتيد و دانشجويان به نظام نوآوري و بازنگري شيوه‌نامه‌ي گرنت در حوزه نوآوري و فناوري.

- تقويت همكاري‌هاي استراتژيك و افزايش سهم بخش خصوصي در سرمايه‌گذاري زيرساختي و فناورانه در زيست بوم نوآوري.

- طراحي ساز و كارهاي لازم جهت جذب و نگهداشت نيروي انساني متخصص، خبره و كارآمد در اركان نظام نوآوري و فناوري.

توفيق روزافزون جنابعالي را در پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حكيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتنی است، دکتر یاسر پیرعلی طی نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکترسید مرتضی هاتفی در زمان تصدی «مدیریت امور فناوری دانشگاه » تقدیر و تشکر کرد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407