بررسی امکانات ورزشی دانشگاه شهرکرد برای میزبانی پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان سراسر کشور

٠٨ تیر ١٤٠١ ساعت ٢٣:٣٥    کد: ٤٨٥٣
تعداد بازدید:    ٨٥٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 7 تیرماه 1401، نشست هماهنگی و بررسی امکانات دانشگاه برای میزبانی از پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان سراسر کشور با حضور دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد، دکتر مهدی غفاری مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر موسی جاودانی مدیر امور دانشجویی و روسای انجمن های ورزشی همگانی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این نشست نیازهای هر رشته برای برگزاری مسابقه، امکانات موجود و برنامه ریزی جهت رفع نواقص در راستای برگزاری هرچه بهتر این رویداد مهم ورزشی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مسئولین انجمن های ورزشی همگانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از فضاهای ورزشی بازدید کردند تا از نزدیک شرایط سالن های اختصاص یافته به برگزاری هر رقابت ورزشی را مورد ارزیابی قرار دهند.

بررسی اسکان، تغذیه، بهداشت و درمان شرکت کنندگان در این رویداد ورزشی، از دیگر مباحث مهم مطرح شده در این نشست بود تا دانشگاه شهرکرد با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بتواند به نحو شایسته میزبان دانشجویان سراسر کشور باشد.

المپیاد ورزش‌های قهرمانی تیرماه در دانشگاه تبریز، المپیاد ورزش‌های دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه مازندران، المپیاد ورزش‌های همگانی در دانشگاه شهرکرد و المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر، چهار المپیادی است که در تابستان امسال برگزار خواهند شد.

گفتنی است پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان سراسر کشور28 مرداد تا 8 شهریور سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407