انتصاب رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه شهرکرد

٣٠ شهریور ١٤٠١ ساعت ١٤:٤٤    کد: ٤٩٦٢
تعداد بازدید:    ٢١١٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز چهارشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۱ دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد طی حکمی دکتر افراسیاب صادقی را به عنوان" رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه  " منصوب کرد.

دراین حکم دکتر پیرعلی خطاب به دکتر صادقی آورده است:

نظر به مراتب تعهد، و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه » منصوب می‌شوید.

انتظار می رود با استعانت از درگاه ایزد منان و با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، اصول مدیریت علمی، اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم برای نظارت بر اجرای دقیق و صحیح قوانین و مقررات آموزشی دانش آموختگان، سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و ارتباط مستمر با مدیران محترم حوزه‌های آموزشی دانشگاه در راستای تکریم دانش آموختگان دانشگاه کوشا باشید.

تشکیل بانک اطلاعات، رصد وضعیت اشتغال، پیگیری انجام تعهدات، دقت در مکاتبات و پاسخ به موقع به استعلام ها و صدور گواهی های لازم و اهتمام به امر اشتغال دانش بنیان دانش آموختگان دانشگاه از موارد دیگری است که بایستی در مدت مسئولیت خود بصورت جدی پیگیری نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با روحیه انقلابی، پاکدستی و اهتمام به عهد نامه مدیران دولت مردمی در بهره برداری از همه ی ظرفیت ها و لحاظ نمودن سیاست ها و برنامه های مصوب  در جهت نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) موفق و موید باشید.

توفیق روز افزون شما را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری(حفظه الله) در پرتو عنایات خاصه حضرت بقیة الله (عج)از درگاه خداوند متعال مسألت می کنم.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷