پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

٣١ شهریور ١٤٠١ ساعت ٩:٢٦    کد: ٤٩٦٤
تعداد بازدید:    ١٠٠٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد، روزچهار شنبه ۳۰ شهریور ماه۱۴۰۱ به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس پیامی را صادر کردند. متن پیام بدین شرح است: گرامی باد یاد و خاطره رادمردان و شیرزنان هشت سال دفاع مقدس که فداکاری‌ها و مقاومتشان در حفظ آرمانها به ما نشان داد باطل السحر دسیسه ها و توطئه های دژخیمان و ایادی داخلی آنها پایداری است و بس. از بزرگترین دستاوردهای دفاع مقدس این است که ایستادگی تنها راه عزت و صیانت از نظام و انقلاب اسلامی است. در امتداد درس شرف و عزت آنان، امروز شاهدیم که در نبرد نرم رسانه ای، جوانان این مرز و بوم با تحلیل‌های بصیرانه خود همواره خواب بدخواهان را به کابوسی وحشتناک تبدیل کرده اند.و البته که این راه همچنان پر رهرو و برکت آفرین برای ایرانیان و خاری در چشم سلطه جویان خارجی و دلبستگان‌ منطقه ای و ایادی داخلی آنان خواهد بود.این روزها را به تمامی ایرانیان بویژه یادگاران آن روزگار و خانواده هایشان تبریک و تهنیت عرض می کنم.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷