بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از محل ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود و سراهای دانشجویی

٠٦ مهر ١٤٠١ ساعت ١٦:٢١    کد: ٤٩٧٠
تعداد بازدید:    ٢١١٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز چهارشنبه 6 مهرماه 1401 دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد به همراه جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه، در محل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، از چگونگی مراحل ثبت‌نام دانشجویان، سراهای دانشجویی و مهدکودک ویژه کودکان دانشگاهی، بازدید به عمل آورد.

دکتر پیرعلی در این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان جدید الورود آرزوی موفقیت و بهروزی نمود. ایشان ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت‌نام، با مسئولین در رابطه با نحوه ثبت‌نام گفت‌وگو کرده و با تعدادی از پذیرفته‌شدگان و خانواده‌هایشان در خصوص رضایت‌مندی از ثبت‌نام و رفع مشکل آن‌ها صحبت کرد.

رییس دانشگاه شهرکرد فضاسازی مناسب جهت اسکان دانشجویان را از اقدامات اساسی عنوان کرد و گفت: دانشگاه شهرکرد با حدود 7500 نفر دانشجو، دارای 11 خوابگاه است که 6 خوابگاه برای خانم ها و 5 خوابگاه برای برادران با ظرفیت 3000 دانشجو،  فراهم است.

دکتر پیرعلی با بیان اینکه مشکل کمبود خوابگاه در دانشگاه شهرکرد وجود ندارد و تنها محدودیت جهت اسکان، بعد مسافت و محدوده جغرافیایی است،  گفت: در طی این روزها از 1800 نفر قبول شده در دانشگاه شهرکرد، ثبت نام انجام می شود و 2 خوابگاه به خوابگاه خانم ها با ظرفیت 300 نفر و ساختمانی برای آقایان با ظرفیت 130 نفر، اضافه شده است.

قابل ذکر است در طی مدت ثبت‌نام، امکانات مناسبی همچون ایستگاه شادی کودکان، جهت رفاه حال کودکان همراه با دانشجویان، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی فراهم آمده تا استفاده هرچه بهتر از زمان انتظار به دست آید و تصویری زیبا وخوشایند از دانشگاه در ذهن کودکان ماندگار شود. تشکل های مختلف در طول دوره ثبت نام با اهدای هدیه و پذیرایی به استقبال دانشجویان جدیدالورود رفته و با معرفی فعالیت های خود از متقاضیان جهت عضویت در تشکل ها ثبت نام به عمل می آورند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷