برگزاری نشست تخصصی «مردم‌دوستی در شاهنامه» در دانشگاه شهرکرد

٢٧ اردیبهشت ١٤٠٥ ساعت ١:٣٨    کد: ٦٢٧٢   
تعداد بازدید:    ١٤٦٨    



به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ به مناسبت روز پاسداشت زبان پارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، نشست تخصصی «مردم‌ دوستی در شاهنامه» حماسه‌سرای بزرگ ایران، با حضور دکتر ابراهیم ظاهری رییس  دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.

دکتر ابراهیم ظاهری، با اشاره به جایگاه رفیع شاهنامه در فرهنگ و تاریخ ایران زمین، اظهار داشت که این اثر سترگ نه‌تنها یک حماسه ملی، بلکه دانشنامه‌ای از فضایل اخلاقی و انسانی است.

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد، در ادامه به نقش بی‌بدیل شاهنامه در حفظ هویت ملی ایرانیان اشاره کرد و گفت: شاهنامه همچون رشته‌ای محکم، حس مشترک ما را نسبت به زبان، فرهنگ و سنت‌های اصیل این مرزو بوم زنده نگه داشته است. این کتاب بزرگ ما را از دیگر ملت‌ها متمایز می‌کند و به ما می‌آموزد که چگونه با افتخار به گذشته خود، به آینده بنگریم.

رییس  دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه، شاهنامه را یکی از بهترین آثار ادبی برای تقویت روح و روان انسان‌ها است و تأکید کرد که خواندن و تدبر در داستان‌های فردوسی، علاوه بر لذت ادبی، نقش مهمی در تعالی اخلاقی و پرورش فضایل انسانی دارد. وی از جمله ویژگی‌های برجسته‌ای که می‌توان از شاهنامه فراگرفت، به خلق وخوی مردم‌دوستی اشاره نمود.

این نشست تخصصی که با هدف بررسی رویکرد شاهنامه درمورد مسائل اخلاقی و اجتماعی برگزار شد، فرصتی فراهم آورد تا حاضران با نگاهی نو به آموزه‌های انسان‌دوستانه این اثر جاودان آشنا شوند و ضرورت بازخوانی چنین میراث گرانبهایی در جامعه امروز بیش از پیش روشن شود.


شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷
۸۸۱۸۶۳۴۱۴۱