شنبه ٢٤ آبان ١٤٠٤



نام درساستاد درسارائه شده در رشته شماره گروه تعداد واحد تئوری تعداد واحد عملی
عفونتها ومسمومیتهای مواد غذایی مجتبی بنیادیان
حمداله مشتاقی بروجنی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت وکیفیت گوشت وفرآورده ها مریم عباس والی
سید سیاوش ساعی دهکردی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت وصنایع غذایی دریایی عزیزاله فلاح مهرجردی
سید سیاوش ساعی دهکردی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
روشهای نمونه برداری مواد غذایی مریم عباس والی
حمداله مشتاقی بروجنی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
اپیدمیولوژی وروش های ارزیابی خطر مجتبی بنیادیانبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
استانداردها وقوانین مواد غذایی عزیزاله فلاح مهرجردیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت محیط در صنایع غذایی مریم عباس والیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
روش تحقیق پیشرفته امین نعمت اللهی (دانشیار بازنشسته)بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111
بیماریهای محیطی و تغذیه ای آبزیان اسماعیل پیرعلی خیرآبادیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بیماریهای قارچی آبزیان امین نعمت اللهی (دانشیار بازنشسته)بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111
بیماریهای ویروسی آبزیان امین نعمت اللهی (دانشیار بازنشسته)بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111

















کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است