شنبه ٢٤ آبان ١٤٠٤



نام درساستاد درسارائه شده در رشته شماره گروه تعداد واحد تئوری تعداد واحد عملی
عفونتها ومسمومیتهای مواد غذایی مجتبی بنیادیان
حمداله مشتاقی بروجنی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت وکیفیت گوشت وفرآورده ها مریم عباس والی
سید سیاوش ساعی دهکردی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت وصنایع غذایی دریایی عزیزاله فلاح مهرجردی
سید سیاوش ساعی دهکردی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
روشهای نمونه برداری مواد غذایی مریم عباس والی
حمداله مشتاقی بروجنی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
اپیدمیولوژی وروش های ارزیابی خطر مجتبی بنیادیانبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
استانداردها وقوانین مواد غذایی حمداله مشتاقی بروجنیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
بهداشت محیط در صنایع غذایی مریم عباس والیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی120
ماهی شناسی ، تشریح و سیستمایک ایرج هاشم زاده سقرلو
مهرداد فتح اللهی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111
اصول تکثیر و پرورش ماهی و میگو امین نعمت اللهی (دانشیار بازنشسته)
مهرداد فتح اللهی
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی112
بافت شناسی و آسیب شناسی آبزیان ایرج کریمی
محمد شادخواست
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111
آشنایی با مبانی بیماریهای آبزیان - جبرانی یا پیشنیاز امین نعمت اللهی (دانشیار بازنشسته)بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی111
پایان نامه محمد رضا اصلانیبهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی160

















کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است